1 Φεβ 2016

Brokers Union: Ανάπτυξη του υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη

Την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών της στη Βόρειο Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζει με ενέργειές της η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε.. 

Στο πλαίσιο ανάληψης σχετικών πρωτοβουλιών που θα στηρίξουν την διεύρυνση των εργασιών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η εταιρία ενισχύει με στελέχη το υποκατάστημα της στη συμπρωτεύουσα και δρομολογεί πρωτοβουλίες ενημέρωσης των συνεργατών της. 

Στο πλαίσιο αυτό, τη Διεύθυνση Ανάπτυξης και Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος του υποκαταστήματος της Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβε ο κ. Χρήστος Παπόγλου. Ο κ. Παπόγλου, δραστηριοποιείται σχεδόν 25 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά και με την εμπειρία του σε αντίστοιχες θέσεις μεγάλων μεσιτικών γραφείων της Θεσσαλονίκης θα συνδράμει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της BU. 

Επισημαίνεται ότι η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. θα υποστηρίξει την περαιτέρω ισχυροποίηση της παρουσίας της στη Βόρειο Ελλάδα, με την διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών της, τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών που προσφέρει, την ενίσχυση των ήδη σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων που παρέχει με σταθερό γνώμονα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου