4 Φεβ 2016

Allianz Ελλάδος: Αύξηση μεριδίου αγοράς το 2015

«Σε γερές βάσεις και με την έμπρακτη στήριξη ενός ισχυρού Ομίλου ξεκινάμε τη διαδρομή μας στο 2016, έχοντας σαφή προσανατολισμό: Την εξυπηρέτηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Ο πήχης παραμένει, όπως πάντα, ψηλά για την Allianz Ελλάδος και το 2016».

Στις προτεραιότητες και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Allianz Ελλάδος για το νέο έτος αλλά και στα επιτεύγματα της χρονιάς που μας πέρασε, αναφέρθηκε η Γενική Διευθύντρια και Εντεταλμένη Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος  κ. Φιλίππα Μιχάλη, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την έναρξη της νέας χρονιάς. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Συνεργάτες Πωλήσεων της εταιρείας από όλη την Ελλάδα.


«Kοιτώντας πίσω, το 2015, υπήρξε μία πολύ ξεχωριστή χρονιά. Παραμείναμε ισχυροί μέσα σε ένα κλίμα συνεχών ανατροπών και πρωτόγνωρων προκλήσεων που πρωταγωνίστησαν αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο: η ύφεση της οικονομίας , το ασταθές πολιτικό σκηνικό, οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, ο ακραίος ανταγωνισμός στις Γενικές Ασφαλίσεις  και φυσικά η προετοιμασία για την εφαρμογή του πλαισίου Solvency II, διαμόρφωσαν το σκηνικό του 2015. Κάτω από τις αντίξοες συγκυρίες και το απαιτητικό περιβάλλον, επιτύχαμε όχι μόνο ικανοποιητικά επίπεδα κερδοφορίας αλλά και ενισχυμένο μερίδιο αγοράς», τόνισε η κ. Φ. Μιχάλη.

Μετά από πολλά χρόνια στην οικογένεια της Allianz, και πλέον ασκώντας τα νέα της καθήκοντα στην ηγεσία της Allianz Ελλάδος, ευχαρίστησε το δυναμικό πωλήσεων της εταιρείας για τη σκληρή δουλειά και το ζήλο που επέδειξε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά.

Το πλαίσιο των σχεδιασμών της εταιρείας για τη νέα χρονιά παρουσίασε η κ. Φ. Μιχάλη στους Συνεργάτες Πωλήσεων. «Το ασφαλιστικό προϊόν παλεύει να σταθεί στη θέση που του αξίζει σε μία αγορά που συρρικνώνεται κι εμείς οφείλουμε να το διαφυλάξουμε αλλά και να μεταδώσουμε στους πελάτες μας τη σπουδαιότητά του ιδιαίτερα σε μία εποχή που η θωράκιση του οικονομικού προγραμματισμού των νοικοκυριών, έναντι απρόσμενων γεγονότων, είναι επιβεβλημένη», επεσήμανε η κ. Μιχάλη. «Σαφής στόχος του νέου έτους», πρόσθεσε, «είναι η περαιτέρω αύξηση του μεριδίου αγοράς, τόσο στις Γενικές Ασφαλίσεις όσο και στις Ασφαλίσεις Ζωής».

H κ. Θεοδώρα Σταθούρου, Διευθύντρια Πωλήσεων της Allianz Ελλάδος, ευχαρίστησε θερμά τους Συνεργάτες Πωλήσεων της εταιρείας για τη στήριξή τους, η οποία αποκτά ιδιαίτερη σημασία κάτω από τη σημερινή οικονομική συγκυρία, «Σε μία περίοδο οικονομικής αστάθειας και κοινωνικής ευαισθησίας, βασιζόμαστε στην υψηλή ποιότητα των ασφαλιστικών μας συμβούλων για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η κ. Θ. Σταθούρου δεν παρέλειψε επίσης να προτρέψει τους συνεργάτες της εταιρείας να αξιοποιήσουν και τη νέα χρονιά τις σύγχρονες προϊοντικές λύσεις και τις υπηρεσίες που τέθηκαν στη διάθεσή τους το 2015, «Είναι εργαλεία δουλειάς, ικανά να κάνουν την καθημερινότητα ενός επαγγελματία πιο εύκολη, αφήνοντάς του περιθώριο να ασχοληθεί με τις πιο ουσιαστικές και στρατηγικές του δράσεις».

Απευθυνόμενη  στους Συνεργάτες Πωλήσεων, η κ. Θ. Σταθούρου  έδωσε το μήνυμα του νέου έτους για ομαδικότητα, θετικό πνεύμα και όρεξη για δουλειά, «Παραμένουμε ισχυροί και ξεπερνούμε τις δυσκολίες. Θέλουμε, μπορούμε και οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να ενισχύσουμε τη θέση μας στην αγορά και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου