25 Ιαν 2016

INTERAMERICAN: Υποστηρίζει την εφαρμογή της τεχνολογίας στην ΕΛΕΠΑΠ

Εξαιρετικά επιτυχής ήταν η καμπάνια που υλοποίησε η INTERAMERICAN υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων), κατά τη περίοδο των εορτών από 22 Δεκεμβρίου 2015 έως και 4 Ιανουαρίου 2016. Το μήνυμα “Boήθησε τον Άγιο Βασίλη να παραδώσει με ασφάλεια την υποστήριξη την INTERAMERICAN στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ” είδαν σχεδόν ένα εκατομμύριο άτομα- για την ακρίβεια, 941.054 unique users!

Η οικονομική υποστήριξη της εταιρείας στο σωματείο θα “μεταφραστεί” σε αγορά οκτώ ηλεκτρονικών υπολογιστών για τα παιδιά που περιθάλπει η ΕΛΕΠΑΠ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποστηρικτικής Τεχνολογίας που εφαρμόζει. Η INTERAMERICAN επέλεξε να ενθαρρύνει το εν λόγω πρόγραμμα ως επιχείρηση που καινοτομεί και επενδύει ιδιαίτερα στην ψηφιακή τεχνολογία. Η επιταγή παραδόθηκε στην Μαριάνα Μόσχου, πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ, από τον Μάρκο Φραγκουλόπουλο, αναπληρωτή γενικό διευθυντή πωλήσεων και marketing και τον Γιάννη Ρούντο, διευθυντή δημοσίων σχέσεων και κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο που παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε ανάπηρα παιδιά από το 1937. Ο οργανισμός διαθέτει έξι παραρτήματα (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο) και μεριμνά για τη λειτουργική αντιμετώπιση προβλημάτων από κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες. Η υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ από την INTERAMERICAN είναι σταθερή και ειδικότερα, επαναλαμβάνεται τη τελευταία τριετία με εστιασμένη καμπάνια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης κατά την αλλαγή του έτους, σε ετήσια βάση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου