5 Ιαν 2016

Η ΑΙG στηρίζει τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS

Η AIG στηρίζει τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, προχωρώντας σε δωρεά χρηματικού ποσού, με στόχο να ενισχύσει το πρόγραμμα «Υποστήριξη στους Μαθητές», το οποίο αναλαμβάνει να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών και φοιτητών των οποίων οι οικογένειες βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Το πρόγραμμα «Υποστήριξη στους Μαθητές», αποτελεί μέρος του προγράμματος της PRAKSIS «ΣΥΝ στο ΠΛΗΝ», το οποίο έχει σαν κύριο στόχο την ανακούφιση των νοικοκυριών με ανήλικα παιδιά που έχουν υποστεί μείωση στο εισόδημά τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ικανοποιήσουν βασικές καθημερινές τους ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, η AIG με τη συγκεκριμένη δωρεά έχει στόχο να καλύψει τα εκπαιδευτικά έξοδα για ορισμένο χρονικό διάστημα σε τουλάχιστον 25 παιδιά και φοιτητές. Οι εκπαιδευτικές ανάγκες αφορούν την κάλυψη των διδάκτρων σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης αλλά και ξένων γλωσσών, τα εξέταστρα για τις πιστοποιήσεις ξένων γλωσσών καθώς και τα έξοδα διαβίωσης για φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια μακριά από τη γονική τους κατοικία.

Ο κ. Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε. σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε χρηματικά το έργο του οργανισμού PRAKSIS και πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Υποστήριξη στους Μαθητές». Δεδομένου των οικονομικών συνθηκών, το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας εντείνεται και η ανάγκη για υποστήριξη τέτοιων ενεργειών γίνεται επιτακτική. Η πρωτοβουλία αυτή, έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά στην προσπάθεια που επιτελεί ο οργανισμός όλα αυτά τα χρόνια, ώστε οι οικονομικές δυσκολίες να σταματήσουν να είναι εμπόδιο στη μόρφωση των νέων παιδιών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου