4 Ιαν 2016

ERGO: Τρέχουν οι εξελίξεις για την εξαγορά της ATE Ασφαλιστική

Από την προηγούμενη εβδομάδα οι επαφές των στελεχών του Ομίλου Πειραιώς με ξένους εντεταλμένους ήταν πολλές και το αντικείμενο της συμφωνίας "ξεσκονιζόταν" προκειμένου να ξεφύγει από την μακρόχρονη στασιμότητα που εν πολλοίς συνδυάστηκε με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

Οι συζητήσεις εστιάζονται στην καταγραφή τυχόν αξιοσημείωτων θεμάτων τα οποία χρήζουν υποστήριξης καθώς και στην ανταλλαγή εγγράφων που είναι διευκρινιστικά σε σημαντικά σημεία της συμφωνίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει θετικό κλίμα το οποίο θα διευκολύνει την εξέλιξη και θα υπάρξουν σύντομα αποτελέσματα και ανακοινώσεις.

Ανάμεσα στις συζητήσεις είναι και η αξιοσημείωτη εξέλιξη της ΑΤΕ σε παραγωγή και γενικά ανάπτυξη στοιχείο που την αναδεικνύει σε πρωταγωνιστική θέση στην ελληνική αγορά. Εντός των ημερών αναφέρουν αρμόδιοι παράγοντες θα δοθούν κάποια εμφανή δείγματα για την προσδοκώμενη ολοκλήρωση των θεμάτων που εξετάζονται και θα υπάρξουν αποτελέσματα.

Προφανώς η ολοκλήρωση της συμφωνία βρίσκεται σε ένα τελικό στάδιο το οποίο και θεωρείται σημαντικό για την πορεία των δύο εταιρειών το 2016.

(Πηγή: Insurance-eea.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου