3 Νοε 2015

Συνεργασία Insurancemarket.gr και DAS Hellas

Το insurancemarket.gr προχώρησε σε καινοτόμο συνεργασία με την D.A.S. Hellas, με στόχο την παροχή μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες του.
Ειδικότερα, το insurancemarket.gr έχει εξασφαλίσει για όλους τους πελάτες του, αναλαμβάνοντας το σχετικό κόστος, τη διαχείριση του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού της ζημιάς του οχήματός τους καθώς και νομικές συμβουλές, ώστε να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία ως προς την γρήγορη και δίκαιη αποζημίωσή τους με τη σιγουριά που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι διακανονιστές της D.A.S. Hellas.
Επιπλέον, οι δύο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν σε πολύ προνομιακές τιμές, ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα Νομικής Προστασίας. Τα προγράμματα αυτά δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να προστατέψει, με πολύ χαμηλό κόστος, τον εαυτό του και την οικογένειά του από γεγονότα της καθημερινής τους ζωής που μπορεί να θίξουν τα έννομα συμφέροντά τους, χωρίς να δαπανήσει χρόνο και χρήματα για δικηγόρους και δικαστικά έξοδα.
Σκοπός των προγραμμάτων αυτών είναι να προσφέρουν σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την αξία και την αναγκαιότητα της νομικής προστασίας ώστε να επωφεληθούν από τα άμεσα και μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου