9 Νοε 2015

NN Hellas: «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα» στα Global Insurance Awards 2015

Η NN Hellas αναδείχθηκε ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα» στο θεσμό Global Insurance Awards 2015 από το διεθνώς αναγνωρισμένο οικονομικό περιοδικό World Finance. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει στον ασφαλιστικό κλάδο καθώς και την συνεχή ανοδική της πορεία στην ελληνική αγορά.
Ο καταξιωμένος θεσμός των Global Insurance Awards αξιολογεί και βραβεύει τις εταιρείες που καινοτομούν, επιτυγχάνουν και διαφοροποιούνται στην παγκόσμια οικονομία. Ανάμεσα στις τελικές υποψήφιες εταιρείες που διαγωνίστηκαν ήταν και άλλες μεγάλες εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα. H συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η NN Hellas ξεχώρισε για ακόμη μία φορά για τις βέλτιστες πρακτικές σε θέματα ε-ξυπηρέτησης πελατών καθώς και για τις καινοτόμες παρεχόμενες υπηρεσίες.
Ο κος Luis Miguel Gomez, CEO της NN Hellas, αναφερόμενος στη βράβευση δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την NN Hellas να βραβεύεται ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής» στη χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στην NN προσπαθούμε διαρκώς να εισάγουμε βέλτιστες πρακτικές, που χαρακτηρίζονται από καινοτομία και πρωτοπορία εστιάζοντας στον πελάτη, τον άνθρωπο και την κοινωνία.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου