12 Νοε 2015

Generali: Συμμετοχή στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Τις δυνάμεις τους, με τους 43.000 δρομείς από όλον τον κόσμο, ένωσαν οι άνθρωποι της Generali σπάζοντας το ρεκόρ συμμετοχής του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Η ομάδα δρομέων της 
Generali έσπασε φέτος και το προσωπικό της ρεκόρ, διανύοντας συνολικά 291 χιλιόμετρα και σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους τερματισμού. Οι συμμετέχοντες, έλαβαν μέρος και στις τρεις κατηγορίες αγωνισμάτων, στα πέντε χιλιόμετρα, τα δέκα χιλιόμετρα και στην κλασική διαδρομή των 42.195 χιλιομέτρων. Η προετοιμασία των δρομέων ήταν επίπονη και πολύμηνη. Ωστόσο, όπως επιβεβαιώνουν οι συμμετέχοντες, η συγκινητική στιγμή του τερματισμού αλλά και η θετική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης αποτελούν τη μεγαλύτερη ανταμοιβή.
Τη φετινή συμμετοχή η οποία φέτος ενισχύθηκε και από νέα μέλη που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στις μικρότερές διαδρομές απάρτισαν οι: Φρυγανάς Γιώργος, Δασκαλοπούλου Μαρίνα, Μπούνταλη Αγγελίνα, Πασβάντη Χριστιάνα, Παπαδοπούλου Βερονίκη, Σίνος Ιωάννης, Τσοβατζιάν Μανώλης, Κούκης Μηνάς, Μαυρομμάτη Μαρία, στα 5 χιλιόμετρα, Γιαννοπούλου Βασιλική, Γκιόκα Δέσποινα, Κρυστάλλης Γιώργος, Βλαχομήτρου Ελένη, Βάγιας Βασίλειος, Φασουλάκης Αποστόλης, Συντυχάκη Στέλλα, Ρουστάς Μιχάλης, Παυλίδου Κατερίνη, Garcia Miguel Daniel, Ρουστάς Κώστας, στα 10 χιλιόμετρα και οι Παπαδόπουλος Ευθύμης, Χατζηδάκης Ιωάννης, Δημητρίου Αντώνης στα 42 χιλιόμετρα.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε αυτή την σημαντική διοργάνωση, δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις συμμετέχουν στο παράλληλο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, με σημαντικά αποτελέσματα. Η ενίσχυση των δεσμών με την κοινότητα και η ενεργή συμμετοχή σε ιστορικές διοργανώσεις αποτελεί μία από τις κεντρομόλους δυνάμεις της εταιρικής φιλοσοφίας της 
Generali και για το σκοπό αυτό η ομάδα της θα συνεχίσει να βρίσκεται κάθε χρόνο… στη γραμμή της εκκίνησης!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου