12 Νοε 2015

ΕΑΕΕ: Εντυπωσιακή η γιορτή της Ιδιωτικής Ασφάλισης στο Σύνταγμα


Με μια μεγάλη και πρωτότυπη εκδήλωση με κύριο στόχο την προσφορά προς το συνάνθρωπο γιόρτασε την Ημέρα Ασφάλισης η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) μαζί με χιλιάδες πολίτες στο Σύνταγμα υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.


Όλοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία με σύμμαχο την ασφάλιση σε έναν ειδικά σχεδιασμένο θόλο. Το τέλος της διαδρομής ήταν απρόσμενο και ανατρεπτικό αφού οι συμμετέχοντες έζησαν μια ξεχωριστή στιγμή πηδώντας από μια σκάλα ύψους 4 μέτρων σε ένα ειδικό στρώμα ασφαλείας.


Η εκδήλωση με τίτλο «γιορτάΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ», κορυφώθηκε με το μεγαλύτερο καραόκε που έγινε ποτέ σε ανοιχτό χώρο στην Αθήνα. Ο παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης, με τη Demy, τη Shaya και τους REC, ξεσήκωσαν το κοινό και τους προσκάλεσαν να τραγουδήσουν όλοι μαζί για να στηρίξουν το έργο του Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).


Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θερμή καθώς χιλιάδες άνθρωποι, συγκεντρώθηκαν και τραγούδησαν γνωστά τραγούδια με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Οι φωνές των συμπολιτών μας κατάφεραν να «σπάσουν» το ντεσιμπελόμετρο και να πετύχουν το στόχο που ήταν η προσφορά από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος ενός σημαντικού ποσού στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου τόνισε τη σημασία του έργου του ΚΥΑΔΑ ευχαριστώντας την Πρόεδρό του, κ. Ελένη Κατσούλη που παρίστατο στη γιορτή μαζί με εθελοντές.

Την εκδήλωση υποστήριξε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου