3 Νοε 2015

Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε.: Αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων στο εννεάμηνο 2015

Με σημαντικές επιδόσεις έκλεισε το εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015 για την Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. , καθώς εμφάνισε παραγωγή ασφαλίστρων ύψους 13,6 εκατ. ευρώ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σε ανοδική τροχιά κινήθηκαν τα αποτελέσματα της εταιρίας και το μήνα Οκτώβριο, μετά και την δραστηριοποίηση της από την 1η Σεπτεμβρίου στον κλάδο των ναυτασφαλίσεων.   

Τα στοιχεία αυτά δημιουργούν υψηλές προσδοκίες για το κλείσιμο του έτους δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η ωρίμανση των συνεργασιών που έχει ξεκινήσει το 2015 η Brokers Union, ενώ ταυτόχρονα στο στάδιο υλοποίησης βρίσκονται και οι άλλες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες του βασικού μετόχου της Brokers Union κ. Νικόλαου Βελλιάδη που εκτιμάται ότι θα φέρουν αποτελέσματα την επόμενη χρήση. 

Σημειώνεται ότι η πρόσφατη είσοδος της Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. στον κλάδο των ναυτασφαλίσεων διακρίνεται από υψηλά ποιοτικά στάνταρντ αφού διαθέτει στην ελληνική αγορά συμβόλαια A rated ασφαλιστών του Λονδίνου. Τα συμβόλαια απευθύνονται σε πλοία και σκάφη με καλύψεις μέχρι 5 εκατ. ευρώ ή δολάρια. Παράλληλα η B.U. έχει τη δυνατότητα ασφάλισης και πλοίων μεγαλύτερης αξίας με περιθώριο προαιρετικών καλύψεων επιπλέον 5 εκατ. ευρώ ή δολαρίων.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Βrokers Union  κ. Νικόλαος Βελλιάδης «είμαστε ικανοποιημένοι από τις έως τώρα επιδόσεις της B.U. και έχουμε βεβαιότητα ότι το 2016 θα αποτελέσει την αφετηρία για την άνοδο της σε πολύ υψηλή θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Οι συνεργασίες μας και η αποδοχή που έχουμε από τις ασφαλιστικές εταιρίες και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας και μας δίνουν αισιοδοξία για τη συνέχεια. Φροντίζουμε να ενισχύσουμε και άλλο την B.U. και να την εμπλουτίσουμε με πολλές ασφαλιστικές καινοτομίες σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου