18 Μαΐ 2015

ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική: Συνεργασία με Greek Flying Doctors

Στη σύναψη μιας ιδιαίτερα σημαντικής συνεργασίας με την Greek Flying Doctors προχώρησε η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, στον τομέα της επείγουσας αερομεταφοράς σε περίπτωση τραυματισμού από τροχαίο ατύχημα, καθώς και στην παροχή αντικατάστασης οχήματος συνεπεία τροχαίου ατυχήματος.
Μέσω του συντονιστικού κέντρου βοήθειας, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο 365 μέρες το χρόνο, παρέχεται η άμεση επέμβαση σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών τροχαίων ατυχημάτων, που απαιτείται η τάχιστη μεταφορά τραυματισμένων και συγγενικών τους προσώπων σε νοσηλευτικά ιδρύματα μακριά από τον τόπο του ατυχήματος. Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι θα έχουν τη δυνατότητα παροχής οχήματος αντικατάστασης σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. Οι νέες υπηρεσίες θα είναι στη διάθεση των ασφαλισμένων της ΟΡΙΖΩΝ από την 1η Ιουνίου 2015.
Επιπλέον, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική σχεδίασε ένα νέο πρόγραμμα προσωπικού ατυχήματος που σε συνδυασμό με την παροχή επείγουσας αερομεταφοράς και μεταφοράς με ασθενοφόρο, τόσο σε περίπτωση ατυχήματός όσο και σε περίπτωση ασθένειας, στοχεύει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους ασφαλισμένους της και ειδικά σε ανθρώπους που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης ‘ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΡΟΝ’ & ‘ΜΕΤΡΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ’, γεγονός που προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας μια ολοκληρωμένη πρόταση για την υγεία της οικογένειάς τους.
«Η νέα συνεργασία μας με την Greek Flying Doctors δείχνει έμπρακτα την προσπάθεια της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής να βελτιώνει καθημερινά τις υπηρεσίες της προς τους ασφαλισμένους της, αλλά ταυτόχρονα και την αφοσίωσή μας στην παροχή καινοτόμων εργαλείων προς τους συνεργάτες μας, ώστε να μπορούν και εκείνοι με τη σειρά τους να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών τους, σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και άκρως ανταγωνιστική αγορά», δήλωσε ο Υπεύθυνος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της ΟΡΙΖΩΝ, κ. Χρήστος Αχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου