21 Μαΐ 2015

Κυκλοφορούσε με 'κλεμμένο' αυτοκίνητο για το οποίο είχε λάβει ασφαλιστική αποζημίωση!

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, υπόθεση απάτης σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 54χρονου και μιας 48χρονης, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απάτης, της ψευδορκίας και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, την 16-5-2015 το πρωί, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας εντόπισαν τον 54χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Ακολούθως, από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, προέκυψε ότι ο δράστης, την 5-1-2012, κατήγγειλε ψευδώς σε αστυνομική υπηρεσία την κλοπή του παραπάνω οχήματος, ιδιοκτησίας της 48χρονης.

Στη συνέχεια, αφού υφάρπαξε σχετική βεβαίωση κλοπής, την προσκόμισε στην ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία ήταν ασφαλισμένο το όχημα, λαμβάνοντας από αυτήν, αποζημίωση, ύψους 8.000 ευρώ, για την υποτιθέμενη κλοπή.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου