7 Μαΐ 2015

Εθνική Ασφαλιστική: Προνομιακά πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου για τους φίλους του Ολυμπιακού!

Τη συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου που παρακολούθησε το nextdeal.gr στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Στο πάνελ παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Α' αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Βαγγέλης Μεσσάρης, ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Δαλέζιος και από πλευράς Εθνικής Ασφαλιστικής ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Ζαφείρης και ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Bancassurance, κ. Γιάννης Σηφάκης.
Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του Ολυμπιακού να ασφαλίσουν οn line τα αυτοκίνητά τους ή τις μοτοσυκλέτες τους προσφέροντας πακέτα ανταγωνιστικά και με ειδική έκπτωση η οποία φτάνει το 10%, ενώ ταυτόχρονα για κάθε συμβόλαιο αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας η εταιρία θα προσφέρει στην ομάδα 10 ευρώ για κάθε συμβόλαιο που έγινε μέσω αυτής της οn line συνεργασίας, τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Γιώργος Ζαφείρης.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός αναφέρονται τα εξής:
Στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της συνεργασίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. με την Εθνική Ασφαλιστική. Στο πάνελ παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Α' αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Βαγγέλης Μεσσάρης, ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Δαλέζιος και από πλευράς Εθνικής Ασφαλιστικής ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Ζαφείρης και ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Bancassurance, κ. Γιάννης Σηφάκης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναλύθηκε το πλάνο της συνεργασίας της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα με την κορυφαία Ασφαλιστική στον τομέα της ασφάλισης του αυτοκινήτου.

Μεσσάρης: «Να αγκαλιάσει την προσπάθεια ο κόσμος»

Την συνέντευξη Τύπου προλόγισε ο κ. Βαγγέλης Μεσσάρης ο οποίος τόνισε αναλυτικά τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας. Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή από την οποία θα έχει αρκετά οφέλη. Ο μεγαλύτερος οργανισμός στην ασφαλιστική κάλυψη είναι σήμερα με τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιατί κάθε χρόνο θα πανηγυρίζουμε με τη βοήθεια τους τέτοια εποχή τα πρωταθλήματα».

Δαλέζιος: «Σοβαρές εμπορικές συνεργασίες»

Με τη σειρά του ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Δαλέζιος δήλωσε αρχικά τα εξής: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω και εγώ από την μεριά μου εκ μέρους του Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Σκοπός αυτής της press conference είναι να εξηγήσουμε ουσιαστικά τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η συνεργασία την οποία προλόγισε ο κύριος Μεσσάρης. Όπως είναι γνωστό στον Ολυμπιακό υπάρχουν τα μέλη και οι φίλαθλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη βάση δεδομένων την οποία αποτελούν χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι είτε είναι μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. είτε είναι απλώς φίλαθλοι. Μέχρι στιγμής η κάρτα φιλάθλων, όπως είχαμε υποσχεθεί από όταν δημιουργήθηκε, έχει μια τριπλή δυνατότητα. Η τριπλή δυνατότητα της κάρτας φιλάθλου είναι η δυνατότητα του κάθε φίλαθλου του Ολυμπιακού να μπορεί να αγοράσει φτηνό εισιτήριο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στην αγαπημένη του ομάδα στη διαχείριση των αγωνιστικών τμημάτων και των Ακαδημιών που διαθέτουμε. Και φυσικά και μια ηθική διάσταση από τη στιγμή που έχει μια Ολυμπιακή ταυτότητα στο πορτοφόλι του και μπορεί σε κάθε φάση της ζωής του να το αναδεικνύει». Στη συνέχεια ο κ. Δαλέζιος συμπλήρωσε: «Η διαφορά μεταξύ των μελών και φιλάθλων πέρα από το γεγονός ότι η οικονομική συμβολή τους είναι μεγαλύτερη και τους ευχαριστούμε για αυτό είναι ότι έχουν τη δυνατότητα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι του σωματείου. Δηλαδή από τη μεριά τους μπορούν να συμμετέχουν στις διοικητικές διαδικασίες του σωματείου μας. Και στις δυο αυτές κατηγορίες δηλαδή και στα μέλη και στους φιλάθλους είχαμε υποσχεθεί ότι θα εντάξουμε κάποια στιγμή και κάποιες εμπορικές παροχές για να έχει και μια εμπορική διάσταση αυτή η κάρτα, ώστε οι άνθρωποι που μας βοηθάνε να μπορούν να βλέπουν άμεσα στο πορτοφόλι τους κάποιες σοβαρές εμπορικές συνεργασίες».
«Ανελαστική υπηρεσία, αφορά όλον τον κόσμο»
«Επιμένω στον όρο σοβαρές γιατί πολλές φορές έχουμε δει περιπτώσεις να υπάρχουν παροχές οι οποίες είναι ανούσιες και κανένας δεν τις εκμεταλλεύεται. Μιλάμε αρκετό καιρό με την Εθνική Ασφαλιστική για να φτιάξουμε κάτι το οποίο θα είναι μια υπηρεσία ανελαστική. Δηλαδή να αφορά όλο τον κόσμο και ησυνεργασία μας πάνω στην ασφάλιση αυτοκινήτου έχει ακριβώς αυτό το σκοπό. Αφορά όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτου ηλικίας, μικρούς μεγάλους και ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης. Και φυσικά απευθύνεται γεωγραφικά παντού. Απευθύνεται στους ανθρώπους των μεγάλων πόλεων, στα χωριά άρα όλο τον κόσμο και τον αφορά άμεσα γιατί η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι η μοναδική υποχρεωτική ασφάλιση, βάσει της ελληνικής νομοθεσίας».
«Πολλά ανταποδοτικά στην κάρτα φιλάθλου»
«Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη συνεργασία γιατί είχαμε υποσχεθεί ότι στην κάρτα φιλάθλου θα προσπαθήσουμε να της δώσουμε πολλά ανταποδοτικά. Και αυτό θα είναι το πρώτο από τα σοβαρά ανταποδοτικά εμπορικά προνόμια που θα σκοπεύουμε να κάνουμε. Οπότε πέρα από την λειτουργία που έχει η κάρτα μέλους αυτή τη στιγμή θα υπάρχει και αυτή η ανταποδοτικότητα προς τους κατόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω την Εθνική Ασφαλιστική, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μαυρόγαλο ο οποίος αγκάλιασε την προσπάθεια, τον κ. Ζαφείρη, τον κ. Σηφάκη που συνεργαστήκαμε πολύ στενά για αυτό. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο εγχείρημα και καλές πωλήσεις στην Εθνική Ασφαλιστική».

Ζαφείρης: «Στρατηγική σημασία για την εταιρία μας η στήριξη του αθλητισμού»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Γιώργος Ζαφείρης που δήλωσε τα εξής: «Όπως γνωρίζετε η Εθνική Ασφαλιστική με παρουσία στη χώρα μας πάνω από 120 χρόνια προχωρά σε μια πρωτοποριακή συνεργασία γιατί είναι η πρώτη συνεργασία τέτοιους είδους που γίνεται στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά και ειδικότερα στη συνεργασία ενός ομίλου και μιας ασφαλιστικής εταιρίας. Δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του Ολυμπιακού να ασφαλίσουν οn line τα αυτοκίνητά τους ή τις μοτοσυκλέτες τους προσφέροντας πακέτα ανταγωνιστικά και με ειδική έκπτωση η οποία φτάνει το 10%. Ταυτόχρονα για κάθε συμβόλαιο αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας η εταιρία θα προσφέρει την ομάδα 10 ευρώ για κάθε συμβόλαιο που έγινε μέσω αυτής της οn line συνεργασίας. Θέλω να γνωρίζετε ότι η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει τον αθλητισμό. Η συνεργασία αυτή καθώς και η απόφαση της διοίκησής μας για να είμαστε χορηγοί στο Φάιναλ Φορ του Πόλο Γυναικών που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και που στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με τη μεγάλη προσπάθεια των αθλητριών, αποδεικνύει τη στρατηγική σημασία που έχει για εμάς η άμεση και ουσιαστική στήριξη του αθλητισμού και ιδιαίτερα του Ερασιτεχνικού».
Σηφάκης: «Η ενίσχυση του Ολυμπιακού μέρος της συνεργασίας»
Ακολούθησε η τοποθέτηση του κ. Γιάννη Σηφάκη: «Σε συνέχεια των όσων ειπώθηκαν σχετικά με το θέμα της συνεργασίας στέκομαι σε αυτό που είπαν και ο κ. Δαλέζιος και κ. Ζαφείρης για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεργαστεί η Εθνική Ασφαλιστική με τον Ολυμπιακό, δίνοντας αυτά τα κίνητρα στους φιλάθλους για να μπορούν να παίρνουν εκπτώσεις. Από σήμερα το μεσημέρι και μετά ο φίλαθλος του Ολυμπιακού θα μπορεί να μπει και να δει στα site του Ολυμπιακού τη συνεργασία αυτή, μέσα από ένα banner. Ο φίλαθλος θα έχει τη δυνατότητα να κλικάρει πάνω στο banner, να περνάει κατευθείαν στη σελίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής όπου θα μπορεί να κάνει την αγορά του συμβολαίου. Βάζοντας τον αριθμό της κάρτας του, παίρνει την τιμολόγηση βάζοντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου του και κάνει συμβόλαιο. το οποίο τυπώνει αυτόματα. Ο φίλαθλος έχει τη δυνατότητα να το κάνει αυτό δυο φορές. Δηλαδή ο αριθμός της κάρτας μπορεί να περάσει δυο φορές και να ασφαλίσει είτε ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή είτε δυο αυτοκίνητα της οικογένειας του. Με αυτό τον τρόπο του δίνεται η δυνατότητα να πάρει την έκπτωση του 10% για δυο οχήματα και ταυτόχρονα εμείς ερχόμαστε και δίνουμε για κάθε νέο συμβόλαιο, 10 ευρώ στον Ολυμπιακό σαν ενίσχυση και σαν μέρος αυτής της συνεργασίας».

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και της ασφαλιστικής εταιρίας απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν αφορά τα μέλη και τους φιλάθλους ο κ. Δαλέζιος είπε: «Αφορά και μια τρίτη κατηγορία και θα το εξηγήσω. Αφορά καταρχάς, όσους είναι μέλη και φίλαθλοι αλλά και μια τρίτη κατηγορία, όσους δεν είναι μέλη και φίλαθλοι, τους οποίους συμφέρει να πάρουν την κάρτα φιλάθλου γιατί η έκπτωση που έχουν θα είναι πολλαπλάσια. Αφορά όσους είναι ταμειακός εντάξει ως μέλη και ως φίλαθλοι. Θεωρητικά απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού αφού με την έκδοση της κάρτας φιλάθλου, δηλαδή 10 ευρώ το χρόνο έχουν τη δυνατότητα να έχουν πολλαπλάσια έκπτωση από την ασφάλεια των οχημάτων τους. Να πω ένα πολύ απλό παράδειγμα. Αν κάποιος έχει ένα αυτοκίνητο ή μια μηχανή και έχει δώσει τα 10 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του, παίρνει την έκπτωση και επιστρέφει η Εθνική Ασφαλιστική άλλα 10 ευρώ. Άρα ο φίλαθλος με μια κίνηση έχει προσφέρει άλλα 10 ευρώ στο αγαπημένο του σωματείο».
Για το αν πρέπει να διακόψουν το προηγούμενο ασφάλιστρο όσοι είναι ασφαλισμένοι στην Εθνική Ασφαλιστική και είναι μέλη του Ολυμπιακού ο κ. Γιώργος Ζαφείρης απάντησε ότι: «Έχουν την επιλογή να παραμείνουν εκεί που είναι. Η πρώτη τους επιλογή και η δεύτερη επιλογή αν πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους εμείς θα δεχθούμε την αίτηση τους». Και συμπλήρωσε για το αν πρέπει να συμπίπτει το όνομα του ιδιοκτήτη με την κάρτα φιλάθλου: «Η κάρτα σας δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίσετε δυο αυτοκίνητα της οικογένειας σας. Αυτό που κάνει χρήση της κάρτας έχει τη δυνατότητα να ασφαλίσει με αυτόν τον κωδικό δυο αυτοκίνητα».
Για το αν υπάρχει προοπτική να συνεχιστεί σε άλλους τομείς η συνεργασία, ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής τόνισε πως: «Είναι η πρώτη και μοναδική συνεργασία που έχει γίνει εντός τέτοιου μεγάλου κλαμπ και μιας ασφαλιστικής εταιρίας. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν θα πάμε βήμα βήμα. Ξεκινάμε με το αυτοκίνητο που θα δώσουμε μια ανταγωνιστική τιμή με το όνομα και την κάλυψη της Εθνικής Ασφαλιστικής. Στην πορεία θα δούμε πως θα πάει η συνεργασία και μαζί με τον Ολυμπιακό έχουμε τη δυνατότητα να χτίσουμε πολλά κοινά προϊόντα».
Τέλος αναφορικά με τον αριθμό των ασφαλιστηρίων με τα οποία θα ήταν ικανοποιημένη η Εθνική Ασφαλιστική, ο κ. Ζαφείρης ανέφερε: «Δεν θέλουμε να ποσοτικοποιήσουμε αυτή τη συνεργασία. Αλλά να χτίσουμε μια συνεργασία με τον Ολυμπιακό, ένα κλαμπ που είναι το κορυφαίο στην Ελλάδα. Η κορυφαία ασφαλιστική εταιρία με το κορυφαίο κλαμπ στην Ελληνική κοινωνία. Θέλαμε και εμείς να προσφέρουμε και στους Έλληνες καταναλωτές αλλά και ταυτόχρονα μια στήριξη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που πρωταγωνιστεί πολλά χρόνια μέσα στην Ελληνική κοινωνία. Και εμείς θέλουμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και περιμένουμε πολλά οφέλη όχι μόνο σε αριθμό συμβολαίων αλλά και γενικότερα μέσα από αυτή τη συνεργασία που θα προσφέρουμε όχι μόνο στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και στην ελληνική κοινωνία».
(Πηγή: Nextdeal.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου