20 Μαΐ 2015

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ασφάλιση κατοικίας BESTHOME χωρίς περιορισμούς

Η Υδρόγειος δημιούργησε το BESTHOME, ένα νέο, πρωτοποριακό ασφαλιστικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν ασφάλιση υψηλών προδιαγραφών για ό,τι πιο πολύτιμο, το σπίτι τους, σε ιδιαίτερα προνομιακό κόστος.

To νέο πρόγραμμα παρέχει την πλέον ολοκληρωμένη προστασία της κατοικίας, με πλήθος διευρυμένων καλύψεων για κάθε είδους ζημιές σε κτίριο και περιεχόμενο καθώς και μία σειρά καλύψεων προστιθέμενης αξίας που διασφαλίζουν την ευρύτερη οικογενειακή ισορροπία και γαλήνη, για να είστε απολύτως ήσυχοι, ό,τι και αν συμβεί. Ενδεικτικά, το πρόγραμμα BESTHOME εξασφαλίζει:
  • Αποζημίωση για ζημιές σε κτίριο και περιεχόμενο της κατοικίας από κάθε κίνδυνο, όπως πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα, διαρροή νερών, βραχυκύκλωμα, ζημιές σε τζάμια, ηλεκτρικές συσκευές και εγκαταστάσεις, ακόμη και αντικείμενα εκτός της οικίας όπως θερμοσίφωνα, κεραίες, τέντες, κ.α.
  • Κάλυψη εξόδων που προκύπτουν μετά από ζημιά, όπως έξοδα προσωρινής μεταστέγασης ή μετακόμισης, αποκομιδής ερειπίων, αδειών μηχανικών, διερευνητικών εργασιών για την αποκατάσταση διαρροής νερών, κ.α.
  • Πλήρες πακέτο αστικών ευθυνών, για πυρκαγιά (προς τρίτους και ιδιοκτήτη), από διαρροή νερών, ακόμα και οικογένειας για ατυχήματα τρίτων εντός και εκτός της ασφαλισμένης κατοικίας.
  • Κλοπή με Διάρρηξη ή Ληστεία.
  • Σειρά επιπλέον καλύψεων για την ευρύτερη προστασία της οικογένειας, π.χ. κάλυψη προσωπικού ατυχήματος, φοιτητικής στέγης, ασφάλιση κατοικίδιου, προστασία περιεχομένου τραπεζικής θυρίδας, κ.α.
  • Αποζημίωση σε αξίας αντικατάστασης με καινούριο, για ζημιές τόσο στο κτίριο όσο και στο περιεχόμενο της κατοικίας.
Στα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του BESTHOME περιλαμβάνονται επίσης:

  • Η παροχή επιδόματος οικονομικής υποστήριξης αλλά και προκαταβολής αποζημίωσης, σε περίπτωση ολικής καταστροφής της κατοικίας.
  • Η δυνατότητα να επιλεγεί το πρόγραμμα και χωρίς απαλλαγές, διασφαλίζοντας ότι με μία μικρή προσαύξηση στο ασφάλιστρο, αποζημιώνεται εξολοκλήρου η ζημιά, από το πρώτο ευρώ, ό,τι και αν συμβεί.
  • Το εξαιρετικά προνομιακό ασφάλιστρο. Ενδεικτικά, το ετήσιο ασφάλιστρο για μία κατοικία με ασφαλιζόμενη αξία κτιρίου €100.000 και περιεχομένου €35.000, ανέρχεται στα €135 ετησίως, για το πρόγραμμα με απαλλαγές, και €148,5, για το πρόγραμμα χωρίς απαλλαγές.
Το BESTHOME μπορεί να εμπλουτισθεί προαιρετικά με συμπληρωματικές καλύψεις όπως σεισμός, οικογενειακή νομική προστασία, επεκτάσεις καλύψεων αστικής ευθύνης και προσωπικού ατυχήματος, ασφάλιση ειδικών κατασκευών όπως πισίνες, κιόσκια, κ.α, εξασφαλίζοντας επιπλέον προστασία, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Το πρόγραμμα παρέχεται για την ασφάλιση της μόνιμης κατοικίας και διατίθεται ήδη από το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Υδρογείου σε όλη την Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου